Nahajate se: NK Bogojina

WWW.REZERVNIAVTODELI24.SI


Prestavljen pričetek spomladanskega dela

Zaradi slabih vremenskih razmer, je vodja tekmovanja 3. SNL–vzhod sprejel sklep, da se tekme 15. kroga 3. SNL-vzhod preložijo na sredo, 02.05.2018

Prvenstvo se nadaljuje s 16. krogom v soboto, 24.03.2018 in nedeljo, 25.03.2018.


ŠD Bogojina podpira Footgolf

Ste že slišali za footgolf? Ste vedeli, da v Sloveniji imamo foogolf ligo?

Na včerajšnjem treningu nas je obiskal Damijan Turk iz Ptuja, ki je v lanski sezoni v footgolf ligi Slovenije osvojil tretje mest. ŠD Bogojina mu je z veseljem donirala žogo adidas speedcell. To zagotovo ni bilo naše zadnje srečanje, saj so se igralci z Damijanom dogovorili, da se bodo srečali in sami preizkusili v tej zanimivi disciplini.


Društvo uspešno izvedlo Blažev pohod.

Športno društvo Bogojina je skupaj s Turisticnim drustvom Bogojina po treh letih premora zopet obudilo Blažev pohod. V soboto 17.2.2018 je blizu 50 pohodnikov v pravi zimski kulisi  krenilo na 10 km dolgo pot po vasi Bogojina in okoliških vinogradih. Na poti so prečkali tri bregove,  si ogledali Smejev križ, kapelico Sv. Urbana, razgledni stolp, Plečnikovo cerkev,  zeliščni vrt ter prostopašno govedo Angus. Krožno pot so zaključili v Vaško gasilskem domu Bogojina, kjer so organizatorji poskrbeli za toplo malico in prijetno druženje.


Ta norčavi dan - FAŠENEK 2018

Opogumite se in se nam pridružite na nori povorki po Bogojini.

 


10. krog 3. SNL vzhod - Visok poraz v občinskem derbiju

ŠRC Bogojina, nedelja 22.10.2017 ob 15.00

  BOGOJINA : NK ČARDA  Rezultat iskanja slik za nk čarda

                                 0:4 (0:1)
 

Zapisnik tekme najdete tukaj